Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies consecutius, des de Dijous Sant fins a Diumenge de Resurrecció

17/04/2019
Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies consecutius, des de Dijous Sant fins a Diumenge de Resurrecció

Metrovalencia durà a terme un important esforç de planificació i de plantilla durant els principals dies de Setmana Santa, en programar serveis nocturns durant quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant fins a Diumenge de Resurrecció.

El servei nocturn permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabte i vespres de festius, fins aproximadament les 3.00 hores de la matinada, la qual cosa permet en aquesta ocasió encadenar una vespra de festiu (Dijous Sant), amb un divendres (Divendres Sant), un dissabte (dissabte vespra de Pasqua) i de nou una vespra de festiu (Diumenge de Resurrecció), atés que dilluns de Pasqua és festiu a la Comunitat Valenciana.

Serà la primera vegada, des que es van iniciar el 14 de desembre les circulacions extraordinàries nocturnes de cap de setmana, que Metrovalencia ofereix servei nocturn fins a les 3.00 hores de la matinada una vespra de festiu, un festiu -en coincidir amb un divendres- i un diumenge -en coincidir amb una vespra de festiu.

'A la lluna de Metrovalencia'

Amb el servei denominat 'A la lluna de Metrovalencia' circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l'estació d'Àngel Guimerà cap a les diverses destinacions, són entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig/Dr. Lluch i Marítim/Grau-Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En la línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diverses destinacions tenen lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web consulteu ací i en el telèfon gratuït d'informació d'Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Arxius relacionats