Martínez Dalmau anuncia que les obres de millora d'elements comuns i espais lliures al grup d'habitatge de Santa Pola començaran abans l'estiu

10/01/2020
Martínez Dalmau anuncia que les obres de millora d"elements comuns i espais lliures al grup d"habitatge de Santa Pola començaran abans l"estiu

- El vicepresident segon es reuneix amb l'alcaldessa i visita el grup d'habitatge públic que la Generalitat gestiona al municipi
- La Conselleria d'Habitatge invertirà 686.465 euros en les obresEl vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha anunciat que les obres de rehabilitació d'elements comuns i d'urbanització dels espais lliures previstes al grup d'habitatge públic de Santa Pola començaran abans de l'estiu. Aquestes actuacions tenen un pressupost de 686.465 euros.

Així ho ha comunicat el vicepresident en la reunió que ha mantingut amb l'alcaldessa de Santa Pola, Loreto Serrano, i la corporació municipal. Allí han estat acompanyats pel director general de l'Entitat Valenciana d'Habitage i Sòl (EVha), Alberto Aznar.

En la reunió s'ha parlat sobre la situació del Pla d'intervenció integral sostenible que la Conselleria executarà al grup d'habitatge públic del municipi. Martínez Dalmau ha explicat que les obres estan en fase d'adjudicació i la previsió és iniciar-les en el primer semestre de l'any.

El vicepresident ha destacat la importància d'aquest tipus d'actuacions, ja que contribueixen "a dignificar els espais comuns i a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, mitjançant l'actuació a l'exterior dels habitatges i la creació d'entorns més agradables i accessibles".

Les actuacions previstes a Santa Pola se centren en la millora de l'accessibilitat als edificis i zones comunes; la reparació de desperfectes puntuals en elements estructurals; la impermeabilització en cobertes; les reparacions puntuals en façanes, i la pintura de plantes baixes.

Les obres també tractaran un problema significatiu que té aquest grup i se solucionarà la sobrepressió en la xarxa de proveïments d'aigua. L'accés al forjat sanitari de diversos blocs serà una altra de les actuacions previstes.

Finalment, aquest pla integral inclou una intervenció a tots els portals dels edificis, mitjançant la reparació d'aquells elements que es troben en mal estat i la millora de les zones verdes comunes.

En acabar la reunió, el vicepresident ha visitat el grup d'habitatge públic que la Generalitat gestiona al municipi per a comprovar-ne l'estat actual.

Arxius relacionats