La Generalitat i l'Ajuntament de Massamagrell analitzen les millores comunes que s'executaran en el grup d'habitatge públic

09/01/2020
La Generalitat i l"Ajuntament de Massamagrell analitzen les millores comunes que s"executaran en el grup d"habitatge públic

- El director general d'EVha es reuneix amb la regidora de Benestar Social per a estudiar la situació del parc públic al municipi
- La Generalitat acaba de licitar les obres de rehabilitació i urbanització amb una inversió aproximada de 375.000 eurosLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica s'ha reunit amb l'Ajuntament de Massamagrell per a analitzar les obres de millora d'elements comuns que la Generalitat durà a terme en el grup d'habitatge públic d'aquest municipi.

El director general de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, i la subdirectora de Gestió de l'entitat, Pura Peris, han mantingut una reunió amb la regidora de Serveis Socials, Josefa Sepúlveda, per a avaluar la situació de l'habitatge en aquesta localitat.

La setmana passada la Conselleria d'Habitatge licitava les obres de rehabilitació d'elements comuns i d'urbanització dels espais lliures del grup de 44 habitatges públics que la Generalitat gestiona a Massamagrell, per un import superior als 375.000 euros.

El director general d'EVha ha destacat que aquesta actuació "forma part dels plans d'intervenció integral sostenible (PIINS) que ha impulsat la Conselleria per a dignificar el parc públic d'habitatge", i que es desenvoluparan en determinats grups.

Les obres previstes a Massamagrell se centraran, principalment, en la reparació de la façana, la coberta, els canalons i els baixants; millores en portals i escales; reparació en la cambra sanitària, i millora de l'accessibilitat mitjançant l'execució de rampes. Pel que fa als espais lliures, es reposaran i repararan lluminàries, paviment, jardineria i mobiliari urbà.

Alberto Aznar ha destacat que aquestes actuacions "també van acompanyades de mesures d'atenció social i normalització d'ocupació d'habitatges, cosa que és fonamental i que repercuteix en la millora de la qualitat de vida dels seus residents".

La regidora de Massamagrell ha mostrat la seua satisfacció per aquestes obres que milloraran l'entorn d'aquest grup d'habitatge públic. D'altra banda, Josefa Sepúlveda ha sol·licitat l'adjudicació d'un habitatge per a un cas d'urgència. Des d'EVha s'estudiarà el cas i s'activarà el protocol d'emergències. Precisament, els tècnics estan valorant un habitatge buit en aquest municipi per a la pròxima reparació.

Un altre dels temes tractats en la reunió ha sigut el Pla de regularització dels ocupants sense títol d'habitatges del parc públic de la Generalitat que s'està duent a terme. En el cas de Massamagrell ja s'han aprovat cinc legalitzacions.

Arxius relacionats