La secretària autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica considera fira Urbs un element dinamitzador del mercat immobiliari mediterrani

18/10/2019
La secretària autonòmica d"Arquitectura Bioclimàtica considera fira Urbs un element dinamitzador del mercat immobiliari mediterrani

- La representant de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge participa en la inauguració de la 24a edició de la fira
- Destaca la maduresa del sector i la seua aposta per oferir un producte final que aposta per la sostenibilitat i la rehabilitacióLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha participat en la inauguració de la 24a Fira Immobiliària del Mediterrani, Urbs 2019.

La secretària autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto, ha destacat que Urbs situa a València "com un dels fòrums dinamitzadors del mercat immobiliari més importants de l'arc mediterrani i una de les fires més importants del sector a Espanya".

Una fira que, segons ha assegurat, constata "la maduresa del sector i la seua aposta per oferir un producte final que aposta per la sostenibilitat i la rehabilitació".

Per a Soto, "la importància del sector en l'economia valenciana es manifesta en la consolidació d'aquesta fira, que s'ha convertit en un punt de trobada clau per als diferents actors que participen en tot el procés de l'edificació i que, en aquesta ocasió, té 50 expositors".

En la inauguració de la fira també ha estat present el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort, que ha recordat que "estem en un moment clau per al sector immobiliari que viu una estabilització en el mercat, fruit de la seua maduresa, la qual cosa li permet especialitzar-se i oferir un producte final que va més enllà de l'estètica".

La secretària general d'Habitatge del Ministeri de Foment, Helena Beunza, ha sigut l'encarregada d'inaugurar la fira. Posteriorment, els representants de la Generalitat han visitat diversos expositors acompanyats pel president d'Urbs, Juan Valero, i la seua directora, Carmen Álvarez, on han pogut departir i conéixer de primera mà les inquietuds principals del sector.

Arxius relacionats