Arcadi España anima la ciutadania a usar el servei especial de tramvia i de metro que posa a disposició la Generalitat per a les Fogueres d'Alacant i la nit de Sant Joan a València

23/06/2019
Arcadi España anima la ciutadania a usar el servei especial de tramvia i de metro que posa a disposició la Generalitat per a les Fogueres d"Alacan...

- Des de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) s'ofereix un servei ininterromput en les línies 1, 2, 3 i 4 del Tram d'Alacant des del 20 fins al 24 de juny
- Metrovalencia oferirà serveis especials de manera ininterrompuda en totes les línies, amb un increment especial del servei en les línies de tramvia durant la nit de Sant Joan, del diumenge 23 al dilluns 24 de junyEl conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha volgut animar tots els alacantins a "desplaçar-se durant les Fogueres mitjançant els serveis especials que ha posat la Generalitat Valenciana a la seua disposició".

En aquest sentit, el conseller ha assegurat que "el transport públic és la millor opció, la més ràpida i la menys contaminant" i, a més, amb l'ús del tramvia i del metro "s'eviten embossos i es guanya en comoditat". Per aquest motiu durant els períodes amb més mobilitat de persones "es posen en marxa aquests dispositius especials". En el cas del Tram d'Alacant l'oferta de places és d'1,6 milions.

A Alacant els serveis especials estan en funcionament des del 20 fins al 24 de juny en les línies 1, 2, 3 i 4 del Tram d'Alacant, de manera que es dona, així, una alternativa al vehicle privat tant per als desplaçaments diürns com per als nocturns. S'ha reforçat el servei i pràcticament tots els tramvies circularan en doble composició, de manera que es duplica el nombre de places oferides i s'atén així l'increment de demanda que es produeix en aquestes dates.

Servei ininterromput també a València per a Sant Joan

Metrovalencia oferirà serveis especials de manera ininterrompuda en totes les línies durant la nit de Sant Joan, del diumenge 23 al dilluns 24 de juny, per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran aquesta nit en direcció a les platges.

El dispositiu especial previst permet oferir més de 200.000 places en el conjunt de totes les línies en funcionament amb un reforç especial a les línies de tramvia, ja que són les que més acosten els viatgers al districte marítim.

Èxit de la línia 5 del Tram d'Alacant

El conseller ha volgut destacar "la bona acceptació que està tenint la línia 5 del Tram d'Alacant". Una línia que funcionarà inicialment de manera estacional, de juny a octubre. Amb aquesta nova línia s'aposta per afavorir la connexió amb les zones de la platja del Postiguet, el moll de Llevant, el port d'Alacant, l'Esplanada, l'Ajuntament o el centre històric, tant per a les persones residents en Platja de Sant Joan com de les poblacions més al nord de la província.

Podeu consultar tots els horaris en www.tramalacant.es i en www.metrovalencia.es/

Arxius relacionats