L'estació de Bailén de Metrovalencia acull l'exposició 'La dona del segle XXI. Ni independent, ni segura, ni amb veu'

18/06/2019

- FGV col·labora amb Mans Unides en la difusió d'aquesta campanya que té com a objectiu donar visibilitat a la situació de desigualtat que pateixen milions de dones en el món


Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) exposa en l'estació de Bailén de Metrovalencia la mostra de Mans Unides 'La dona del segle XXI', que forma part d'una campanya promoguda per Mans Unides. La finalitat és cridar l'atenció sobre la situació de milions de dones que en l'actualitat no es poden considerar independents, ni segures, ni amb veu.

Com a part d'aquesta col·laboració, que s'ha fet efectiva a través de 'Línia 0', s'ha instal·lat al vestíbul de l'estació de Bailén una exposició amb dotze panells que reflecteixen la situació de la dona en l'actualitat en diversos escenaris.

'La dona del segle XXI' té com a objectiu reivindicar i conscienciar, per part de Mans Unides, sobre la necessitat d'aconseguir la igualtat entre homes i dones perquè totes les persones, amb independència de la seua situació o lloc de residència, puguen disposar dels mitjans necessaris per a viure amb dignitat. L'enllaç de la campanya: consulteu ací

Amb anterioritat a Bailén, la mostra ha estat instal·lada a l'estació de Mislata. Al seu torn, dins de les accions de difusió previstes de manera conjunta entre FGV i Mans Unides, els trens de Metroavlencia mostren a l'interior la imatge d'aquesta campanya.

A més, Mans Unides ha elaborat un vídeo, com a part de la mateixa campanya "https://youtu.be/jkcci8y7z9i, en homenatge al treball de les dones com a motor de desenvolupament i promotores dels drets humans.

Mans Unides és una ONGD dedicada a l'ajuda, la promoció i el desenvolupament dels països empobrits. A més de reunir mitjans econòmics, Mans Unides du a terme una tasca de sensibilització donant a conéixer i denunciant les desigualtats que hi ha en molts països, les causes i les possibles solucions a aquestes. https://www.manosunidas.org/

'Línia 0' és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l'empresa amb la societat, que propicia un fòrum solidari, que atén propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat. Dins d'aquest tipus de col·laboracions FGV cedeix de manera gratuïta espais als trens i estacions per a donar a conéixer entre els viatgers aquest tipus d'iniciatives.

Arxius relacionats