El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, exigirà inversions justes per a la Comunitat Valenciana i l'agilització del corredor mediterrani

17/06/2019
El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, exigirà inversions justes per a la Comunitat Valenciana i l"agil...

- El conseller ha assegurat que basarà la seua política de gestió en l'eficiència, la sostenibilitat i la innovació
- Ha insistit en la necessitat de ser àgil per a captar fons comunitaris, al mateix temps que "reivindicarem i negociarem amb lleialtat amb el Govern d'Espanya"
- El conseller Arcadi España ha indicat que per a ser eficients necessitem la Unió Europea i el Govern d'EspanyaEl conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha afirmat durant l'acte de traspàs de carteres que exigirà inversions justes per a la Comunitat Valenciana i l'agilització del corredor mediterrani així com d'altres infraestructures fonamentals per a Castelló, València i Alacant.

Així mateix ha assegurat que basarà la seua política de gestió en els conceptes d'eficiència, sostenibilitat i innovació. "Eficiència perquè gestionar no és sols gastar recursos dels ciutadans, sostenibilitat perquè és el repte d'aquest segle, i més en un territori com el mediterrani que serà un dels més afectats pel canvi climàtic, i innovació com l'únic camí que ens queda per a no quedar-nos en les riberes de la història."

En la seua intervenció Arcadi España ha indicat que "no podem ni devem aconseguir aquests objectius sols, necessitem la Unió Europea i el Govern d'Espanya per la qual cosa hem de ser àgils per a captar fons comunitaris, al mateix temps que reivindicarem i negociarem amb lleialtat amb el Govern d'Espanya".

En un altre moment, el conseller ha fet referència al fet que per a fer bona política no solament cal fer plans, programes i normes, sinó que per a fer una bona política "cal tindre valor". D'aquesta manera ha proposat avançar en la modernitat amb molt de treball i amb els valors que ens defineixen: "humilitat perquè no som infal·libles, responsabilitat amb les nostres obligacions davant dels valencians i les valencianes i diàleg per a comptar amb tots els actors del sector".

En aquest punt ha subratllat que no deixarà d'escoltar ningú perquè "són les persones per a les quals hem de treballar sense descans i sense distraccions. Per això -ha continuat- vull hui recordar les víctimes del metro i els seus familiars".

Finalment, el nou conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha fet referència a la seua antecessora, María José Salvador, al seu equip, així com als funcionaris de la Conselleria, que en els últims anys han treballat "molt dur i molt eficaçment per a fer un 'reset' en aquest departament del Consell". "Ens trobem amb un treball ben fet i continuarem avançant cap a la modernitat del segle XXI", ha conclòs el conseller.

Arxius relacionats