Metrovalencia rep la visita d'alumnes de 5é de Primària del Col·legi Campanar de València

15/05/2019
Metrovalencia rep la visita d"alumnes de 5é de Primària del Col·legi Campanar de València

- L'activitat forma part del programa educatiu que organitza FGV per mitjà de Metroescola
- Els més de 50 escolars i el professorat han recorregut el post de comandament, els tallers i els trens que presten servei en la xarxa de metro


Metrovalencia ha rebut una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa que obri les instal·lacions de la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València.

Els més de 50 alumnes de 5é de Primària del Col·legi Campanar de València han protagonitzat aquesta activitat educativa que organitza Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb l'objectiu que els i les escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic.

La visita ha començat a l'estació de Campanar de Metrovalencia, per a desplaçar-se en metro fins a València Sud, seu d'FGV, on se'ls ha explicat què és i què fa l'empresa, com funciona, el tipus d'estacions i parades que disposa i els trens i tramvies que té.

Metroescola està dirigit als escolars que pertanyen al cicle de Primària. Aquestes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació de l'alumnat i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

En el recorregut per les instal·lacions d'FGV, han visitat el post de comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l'empresa i el centre d'atenció al viatger.

Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servei per a conèixer-ne el funcionament i les característiques.

Arxius relacionats