Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang de dissabte organitzada pel Centre de Transfusió

08/11/2018
Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang de dissabte organitzada pel Centre de Transfusió

Metrovalencia col·labora amb l'organització de la marató de donació de sang que tindrà lloc dissabte, dia 10 de novembre, a l'Institut Lluís Vives de València, ubicat en la intersecció entre els carrers Marqués de Sotelo i Xàtiva, per a cobrir les necessitats dels hospitals de la demarcació. L'horari de les extraccions serà de 10.00 a 21.00 hores.

Amb el lema 'Posa't en marxa, vine a donar i torna amb metro', Metrovalencia obsequiarà cada participant de la donació amb dos viatges gratuïts per a metro o tramvia de totes les zones. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), empresa pública de transports que depén de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix María José Salvador, col·laborarà amb aquesta iniciativa que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

FGV participa assíduament en les campanyes de donació a València i Alacant que s'inscriuen en el marc d'actuacions acordades per l'empresa amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana, per a col·laborar en les col·lectes i afavorir la difusió de campanyes com 'Dona Sang. 365 dies. 365 motius', "Darrere de cada donant hi ha un heroi" i "Ser donant no passa de moda".

A través d'aquest acord, FGV cedeix espais a les estacions de la xarxa de Metrovalencia i del TRAM d'Alacant, així com en l'interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen per objecte promoure la donació altruista de sang.

Cal recordar que FGV va rebre en 2009 el guardó 'Gota de Plata' de la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana "per la seua activa col·laboració en la divulgació i promoció de les campanyes de donació".

L'acord subscrit amb la Federació de Donants es desenvolupa a través de 'Línia 0', iniciativa amb què FGV assumeix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i de participar activament en les campanyes de sensibilització que desenvolupen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.

Arxius relacionats