L'estació de Luceros del TRAM d'Alacant tindrà el nou ascensor el pròxim mes de desembre

14/09/2018
L"estació de Luceros del TRAM d"Alacant tindrà el nou ascensor el pròxim mes de desembre

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst completar la instal·lació i l'obertura al públic del nou ascensor de l'estació de Luceros del TRAM d'Alacant el mes de desembre, una vegada s'haja completat la construcció de la nova cabina per a procedir així a la instal·lació d'aquesta.

El mes de juliol, FGV va prendre la decisió de desmuntar aquest equipament i iniciar, per procediment d'emergència, el procés de contractació per a la fabricació d'un nou ascensor, per part de l'empresa Schindler, i dels treballs de desmuntatge i instal·lació de la nova estructura que fa FCC.

Una vegada completat aquest procés, FGV espera poder posar en servei aquest nou ascensor el mes de desembre.

El tancament de l'ascensor de Luceros no impedeix que el TRAM d'Alacant preste servei amb total normalitat en totes les línies que té que des d'Alacant comuniquen amb Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i la platja de Sant Joan-Plaza La Coruña.

Els usuaris de mobilitat reduïda poden accedir als serveis del TRAM d'Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercado, més propera a Luceros, i MARQ?CASTILLO.

FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar aquesta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d'informació 900 72 04 72, en la web consulteu ací i en l'aplicació mòbil TRAM d'Alacant.

Arxius relacionats