L'FGV fa treballs de revisió i de manteniment de desviacions de les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia

09/08/2018
L"FGV fa treballs de revisió i de manteniment de desviacions de les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya de revisió i de manteniment de desviacions de les línies 1 (Bétera-Villanueva de Castellón), 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i 7 (Marítim-Serrería - Torrent Avinguda) que afecten les agulles instal·lades als voltants de set estacions, per tal de continuar treballant en la millora de les condicions de la qualitat i la seguretat de tota la xarxa.

Aquestes actuacions no suposen cap risc per als viatgers. De fet, s'han protegit les desviacions amb la col·locació de balises amb el sistema de seguretat de Frenada Automàtica Puntual (FAP), perquè no es puga incrementar la velocitat fixada mentre duren els treballs.

Les estacions afectades són Realón; Torrent; Seminari- CEU; Entrepins; l'Eliana; Bétera, i Fuente del Jarro. Els treballs programats han obligat a aplicar limitacions de velocitat, al pas dels trens, en aquests punts fins que finalitzen les tasques de manteniment.

De l'habitual circulació a 30 km/h per aquestes desviacions, normalment prop de les estacions, on es disminueix sempre la velocitat, actualment els trens passen a 10 km/h, la qual cosa produeix alguns retards en els trajectes.

No obstant això, en els últims dies i a causa de les tempestes que es produeixen a poqueta nit, nombroses balises han quedat fora de servei temporalment i ha sigut necessari reprogramar-les manualment al llarg del recorregut de les diferents línies afectades, la qual cosa ha provocat retards nous, especialment a primeres hores del matí.

Arxius relacionats