Metrovalencia amplia el servei la nit del dissabte per a facilitar la participació a la Nit a la Mar

12/07/2018
Metrovalencia amplia el servei la nit del dissabte per a facilitar la participació a la Nit a la Mar

Metrovalencia ampliarà dissabte, dia 14, el seu servei fins a les 3 hores del pas per les estacions més cèntriques en el cas del metro, i fins a les 2 hores, des del districte Marítim en el del tramvia, per a desplaçar a tots els usuaris que vulguen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Nit a la Mar de la Gran Fira de València.

La prolongació del servei del metro afectarà les destinacions d'Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.

En el cas del tramvia es prolonga el servei fins aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint del districte Marítim. Les destinacions seran Tossal del Rei, Vicent Andrés Estellés i Marina Reial Joan Carles I.

Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Nit a la Mar té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com ara música infantil, DJ per a majors i, sobretot, un piromusical a la 1 h a la Marina Real.

Aquest servei especial per a la Nit a la Mar es repetirà el dissabte següent dia 21, quan la Gran Fira de València celebre la seua Gran Nit. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com ara la Batalla de les Flors del dia 29.

La freqüència de pas de metros i tramvies s'ha establit segons trams i franges horàries, per la qual cosa s'aconsella als clients que s'informen amb antelació en la pàgina web consultar aquí i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei que s'ofereix.

Arxius relacionats