Metrovalencia ofereix servei de tramvia a Fira València amb motiu de DreamHack

11/07/2018
Metrovalencia ofereix servei de tramvia a Fira València amb motiu de DreamHack

Metrovalencia posa en funcionament a partir del dijous 12 i durant el pròxim cap de setmana serveis especials en la línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a la huitena edició a València del festival digital DreamHack.
 
DreamHack és un festival dedicat a la cultura i l'oci digitals, creat a Suècia en 1995 i que té el rècord Guinness del festival digital més gran del món.
 
Durant la celebració d'aquesta trobada, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 30 minuts el dijous i el divendres, i entre 30 i 40 minuts el dissabte i el diumenge.
 
D'aquesta manera, els dies 12 i 13, el primer tramvia des de Doctor Lluch ho farà a les 6.10 h. L'últim des d'aquesta estació serà a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 7.04 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores.
 
El dissabte dia 14, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 h i l'últim, a les 21.30 h. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 h i l'últim, a les 22.19 hores.
 
El diumenge dia 15, el primer comboi a circular des de Doctor Lluch ho farà a les 7.20 h i l'últim, a les 21.30 hores. Des de Fira, l'inici s'efectuarà a les 8.15 h i el final, a les 22.19 hores.

Servei especial
 
Per tal d'agilitzar el servei, tots els tramvies que efectuen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden telefonar al 900 46 10 46 d'Atenció al client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (consulteu ací) en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Arxius relacionats