Logo Generalitat


La Generalitat i l'Ajuntament de Gandia coordinen la pròxima adjudicació de 33 habitatges de lloguer assequible al municipi

  • El director general d'EVha es reuneix amb l'alcaldessa i la regidora d'Habitatge
  • La Conselleria d'Habitatge inverteix en els últims anys 780.000 euros en el manteniment i la millora de prop d'un centenar d'habitatges

(11/01/2021) - El director general d'EVha es reuneix amb l'alcaldessa i la regidora d'Habitatge
- La Conselleria d'Habitatge inverteix en els últims anys 780.000 euros en el manteniment i la millora de prop d'un centenar d'habitatgesLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l'Ajuntament de Gandia s'han reunit per a coordinar la pròxima adjudicació de 33 habitatges de lloguer assequible en aquest municipi de la Safor.

En la reunió que han mantingut el director general de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar; l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora d'Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, s'ha analitzat la situació de l'habitatge al municipi i les opcions per a millorar-lo.

El director general d'EVha ha destacat "l'esforç que la Conselleria està fent per impulsar l'habitatge en lloguer assequible, i Gandia n'és un clar exemple". En els últims cinc anys, la Conselleria ha invertit 780.000 euros en actuacions de millora i reparació del parc d'habitatges protegits en aquesta localitat. 385.000 d'aquests corresponen a l'atenció de reclamacions i el manteniment d'edificis i 395.000 euros, a la reparació d'un total de 92 habitatges.

Alberto Aznar ha destacat els treballs que s'han exercit durant els últims anys per a posar a disposició prop d'un centenar d'habitatges a Gandia. "Continuem treballant per a ampliar aquesta oferta d'habitatge assequible; actualment tenim en execució 18 habitatges i sis més estan en valoració per a la pròxima rehabilitació", ha assenyalat.

El director general d'EVha ha destacat la importància que té la col·laboració institucional entre Generalitat i Ajuntament per a donar una resposta efectiva a les necessitats dels veïns de Gandia.

Altres dels temes que s'han tractat en la trobada han sigut les propostes d'adjudicació de dos habitatges inclosos en el conveni amb Criteria Caixa per a famílies en situació d'emergència residencial.

D'altra banda, la Conselleria i l'Ajuntament també han analitzat la situació del sòl públic en el sector Santa Anna de Gandia, de cara a la futura mobilització d'aquest per a habitatge en lloguer assequible.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat