Logo Generalitat


El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de València per a la regeneració del barri Cabanyal-Canyamelar

  • La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica destina enguany una subvenció de 992.744 euros
  • Suposa la construcció de 18 habitatges, la rehabilitació d'altres 602 i obres de recuperació d'elements estructurals, accessibilitat i elements comuns

(22/05/2020) - La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica destina enguany una subvenció de 992.744 euros
- Suposa la construcció de 18 habitatges, la rehabilitació d'altres 602 i obres de recuperació d'elements estructurals, accessibilitat i elements comunsEl Consell ha autoritzat el conveni de col·laboració per a l'exercici 2020 entre la Generalitat i l'Ajuntament de València per a la gestió de l'actuació de regeneració i renovació urbana del barri del Cabanyal-Canyamelar de la ciutat, dins del Pla Estatal d'Habitatge 2013-2016, que permet que les intervencions s'executen fins al 31 de desembre de 2020.

El conveni estableix una subvenció per a aquest any de 4.740.494 euros, dels quals el Ministeri de Foment aportarà 3.747.750 euros, i la Generalitat, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, 992.744 euros.

La declaració de l'àrea de regeneració del del Cabanyal-Canyamelar es va instrumentar a través d'un conveni entre la Generalitat i el Ministeri de Foment, amb la participació de l'Ajuntament de València. Aquest conveni estableix una inversió total de 14.294.402 euros, aportats pel Ministeri, la Generalitat, el Consistori i els particulars.

L'actuació comprén la construcció de 18 habitatges, amb qualificació energètica mínima tipus B, en substitució d'unes altres prèviament demolides i els treballs de reurbanització necessaris. La intervenció inclou un programa de reallotjament per als veïns afectats i la realització de les funcions de gestió tècnica i informació a través de l'equip tècnic.

També s'han programat actuacions dirigides a la rehabilitació de 602 habitatges, executant-se obres de recuperació d'elements estructurals de l'edifici, accessibilitat, adequació d'elements comuns i habitabilitat dels habitatges.

Una comissió de seguiment és l'encarregada de supervisar les actuacions previstes en l'àrea. Està integrada per dos representants de la Generalitat i dos de l'Ajuntament de València.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat