Logo Generalitat


Martínez Dalmau considera que 'la crisi de la COVID-19 evidencia la urgència en la transició ecològica'

  • El vicepresident segon s'ha reunit amb el director executiu de Greenpeace Espanya, Mario Rodríguez
  • Han analitzat l'impacte de la COVID-19 en la crisi climàtica

(15/05/2020) - El vicepresident segon s'ha reunit amb el director executiu de Greenpeace Espanya, Mario Rodríguez
- Han analitzat l'impacte de la COVID-19 en la crisi climàticaEl vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, s'ha reunit amb el director executiu de Greenpeace Espanya, Mario Rodríguez, a qui ha traslladat les prioritats del Govern Valencià en la coordinació de les polítiques verdes, encomanades a la Comissió Delegada de Transició Ecològica (TESA). Ambdós han analitzat l'impacte de la COVID-19 i la seua relació amb la crisi climàtica.

Martínez Dalmau ha assegurat que "la crisi actual evidencia la urgència en la transició ecològica. Encara que ha crescut la consciència ciutadana sobre els efectes del canvi climàtic, calen més accions concretes que ens acosten a un canvi de model productiu i econòmic que acabe amb la depredació ambiental".

En aquest sentit, ha considerat la necessitat "d'accelerar l'ús de fonts d'energia renovables, la transformació del model agrari i ramader, la gestió dels residus, el model comercial i, en general, la urgència d'una transició ecològica".

En la reunió, que ha tingut lloc per videoconferència, també ha participat la directora general de Coordinació de la Vicepresidència Segona, Adoración Guamán, que ha destacat que "l'actual crisi per la COVID-19 no pot ocultar altres crisis, com la climàtica, que exigeix una actuació urgent, la implicació de tots els departaments de la Generalitat i una fluida relació amb organitzacions ecologistes com és el cas de Greenpeace".


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat