Logo Generalitat


La Generalitat licita les obres de millora d'elements comuns i espais lliures del grup d'habitatge públic d'Almoradí

  • L'actuació suposarà una inversió superior als 600.000 euros
  • Els treballs se centraran en la reparació de danys, la renovació d'instal·lacions, l'ampliació de zones verdes i la millora de l'accessibilitat

(09/01/2020) - L'actuació suposarà una inversió superior als 600.000 euros
- Els treballs se centraran en la reparació de danys, la renovació d'instal·lacions, l'ampliació de zones verdes i la millora de l'accessibilitatLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de rehabilitació d'elements comuns i d'urbanització dels espais lliures del grup d'habitatge públic d'Almoradí per un import de 602.577 euros.

Aquesta actuació s'emmarca en els plans d'intervenció integral sostenible (PIINS) que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar l'habitatge públic de la Comunitat en diversos grups d'habitatge, entre aquests el d'Almoradí, format per 50 immobles.

Les principals actuacions previstes en aquest grup són les següents: reparació de danys i desperfectes en diversos punts (baixants, cobertes…); renovació completa de la xarxa de sanejament; col·locació de lluminàries LED en zones comunes; millora de les condicions de seguretat (sistema de protecció contra incendis, enllumenat d'emergència i extintors), o millora de l'accessibilitat amb l'execució d'una plataforma en la part posterior de l'edifici.

També està prevista la substitució de les fusteries exteriors del grup, que estan molt deteriorades, la qual cosa suposarà una millora molt important en l'eficiència energètica de l'immoble.

Pel que fa als espais lliures, es durà a terme la renovació de la imatge urbana, reordenant i incrementant les zones verdes i substituint el mobiliari urbà.


A més de les actuacions sobre els elements comuns dels edificis i els espais lliures, amb l'objectiu de millorar les condicions d'urbanització de l'entorn dels edificis, aquests PIINS també inclouen mesures d'atenció social i normalització d'ocupació dels habitatges.

Les ofertes per a l'execució d'aquestes obres s'hauran de presentar a la seu d'EVha (carrer Vinatea, 14, de València). El termini acaba el pròxim 28 de gener, a les 14.00 hores. Poden obtindre informació en la plataforma de contractació estatal.

D'altra banda, la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha adjudicat tres habitatges públics al municipi, que es destinaran a les famílies amb més necessitat residencial del municipi. La cessió d'aquests immobles es farà a través d'un lloguer social ajustat a la situació socioeconòmica dels residents.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat