Logo Generalitat


La Generalitat repararà 16 habitatges del parc públic a Algemesí per a atendre les emergències residencials

  • Representants de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge es reuneixen amb l'alcaldessa d'Algemesí

(08/10/2019) - Representants de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge es reuneixen amb l'alcaldessa d'Algemesí


La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica repararà 16 habitatges pertanyents al parc públic de la Generalitat d'Algemesí que es destinaran a atendre emergències residencials del municipi.

Així ho han anunciat representants de la Conselleria en la reunió que han mantingut amb l'Ajuntament d'Algemesí. Hi han participat la directora general d'Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Ezcárraga; la directora general d'Emergència Residencial, Lorena Sanz; el director de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl, Alberto Aznar; l'alcaldessa Marta Trenzano, i la regidora de Polítiques Inclusives, Ana Girbes.

En la trobada s'ha tractat la problemàtica que té aquest municipi per a atendre les emergències de famílies que necessiten una llar on viure. Davant d'aquesta necessitat, la Conselleria ha posat a disposició aquests 16 habitatges que, una vegada reparats, se cediran en lloguer social a les persones amb major necessitat residencial.

En breu, personal tècnic de la Conselleria farà una valoració dels danys de cada un dels immobles perquè puguen ser reparats al més ràpidament possible. S'espera que en els pròxims mesos es puguen posar a disposició dels ciutadans en risc de vulnerabilitat social.

Per al Consell, l'habitatge és una de les principals prioritats en la seua política de govern i reforça el dret de totes les persones a un habitatge adequat i digne.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat