Logo Generalitat


La Conselleria d'Habitatge i l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca estudien alternatives per a crear habitatges assequibles al municipi

  • El director general d'EVha es reuneix amb l'alcalde i el regidor de Foment i Urbanisme

(07/08/2019) - El director general d'EVha es reuneix amb l'alcalde i el regidor de Foment i Urbanisme


La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), i l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca estan estudiant alternatives per a augmentar el nombre d'habitatges assequibles al municipi.

En la reunió, en la qual han participat el director general d'EVha, Alberto Aznar Traval, l'alcalde d'Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado, i el regidor de Foment i Urbanisme, Julio Berga, s'ha constatat la necessitat d'habitatges assequibles a la localitat.

El consistori vol estudiar diverses vies que possibiliten disposar d'habitatges amb preus ajustats a les realitats socioeconòmiques de les famílies d'Alfara del Patriarca. Tot això, amb l'objectiu de donar resposta a les seues necessitats habitacionals.

Els representants municipals han conegut de primera mà la iniciativa en la qual actualment treballa la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica en matèria de cooperativisme d'habitatge. Es tracta d'un concurs de cessió de sòl públic a cooperatives sense ànim de lucre per a construir habitatges públics destinats a lloguer a particulars.

Una iniciativa que l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca podria prendre com a referència, a fi d'adaptar-se a les circumstàncies concretes d'aquest municipi de l'Horta Nord de València.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat