Metrovalencia reforça dilluns el servei per a la trobada de Lliga entre el Llevant i el Real Betis

23/02/2018
Metrovalencia reforça dilluns el servei per a la trobada de Lliga entre el Llevant i el Real Betis

Metrovalencia reforçarà el dilluns 26 de febrer el servei de metro i de tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l'estadi Ciutat de València després d'assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i el Real Betis Balompié, trobada que es jugarà a partir de les 21 hores i que pertany a LaLiga Santander.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei en la línia 6 de tramvia (Marítim Serrería?Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi del Llevant, a les portes de l'estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch, a les 22.55 hores.

A més, els aficionats poden accedir-hi i tornar de l'estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la línia 3 (Rafelbunyol?Aeroport). En concret, a les 23.07 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport.

Els serveis que ha previst Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que fa l'empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots els usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d'horaris i de freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d'atenció al client, així com contactar-hi per Twitter en @metrovalencia i en .

Arxius relacionats