Metrovalencia ofereix serveis especials per a la Cavalcada de Reis de València

03/01/2018

Metrovalencia reforçarà i prolongarà el dia 5, vespra de Reis, els seus serveis en la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, a fi de facilitar la presència dels usuaris en la tradicional cavalcada de Ses Majestats d'Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres de Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del dia de Reis.

En concret, en la nit del dia 5, Metrovalencia reforçarà i prolongarà el seu servei amb la posada en circulació de metros i tramvies especials des de les 21.00 h fins a passada la mitjanit, la qual cosa es concretarà en 33 circulacions especials, 7 de la línia 1 (Bétera-Villanueva de Castellón), 4 de la línia 2 (Llíria/Torrent Avinguda), 10 de la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport), 4 de la línia 7 (Marítim-Serreria-Torrent Avinguda) i 4 de la línia 9 (Riba-roja de Túria-Alboraia Peris Aragó), pel que fa al metro, i 2 de la línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 2 de la línia 6 (Tossal del Rei- Marítim Serreria), en referència al tramvia.

Les destinacions dels trens tindran el seu final de trajecte, segons les línies, en Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Aeroport, Torrent Avinguda, Riba-roja de Túria, Machado i Alboraia Peris Aragó, quant als trajectes de metro, i en Vicent Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serreria i Doctor Lluch en els de tramvia.

A l'estació d'Àngel Guimerà, de la línia 1, es podrà fer transbordament al voltant de mitjanit cap a Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, el mateix que des de Benimaclet, línia 3, cap a Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés a mitjanit. Quant a Colon i Xàtiva, les instal·lacions més cèntriques de Metrovalencia, de les línies 3 i 5, es podrà viatjar en direcció a Torrent Avinguda, Machado, Alboraia-Palmaret, Marítim Serreria i Aeroport entre les 23.30 i les 00.30 hores segons les direccions triades.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Els Reis arriben a Rafelbunyol amb metro

D'altra banda, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient utilitzaran els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a desplaçar-se amb Metrovalencia fins a Rafelbunyol, i així fomentar aquest mitjà de transport econòmic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Els Reis Mags viatjaran el dia 5 fins a l'estació de Rafelbunyol per a repartir màgia, il·lusió, alegria i molts regals entre els milers de xiquets i xiquetes que cada any acudeixen fidels a una de les cites més esperades en aquesta localitat cada Nadal: la Cavalcada de Reis.

Melcior, Gaspar i Baltasar agafaran el metro a l'estació de la Pobla de Farnals, acompanyats pels seus patges i ajudants. En tan sols uns minuts, eterns per als més menuts, que els esperaran impacients, arribaran els Reis Mags a l'estació central de la població per a iniciar la tradicional cavalcada.