« Ves enrere

Itineraris ciclopeatonales CV-500 i l'Albufera (Valencia - El Palmar - El Perellonet)

Itineraris ciclopeatonales CV-500 i l'Albufera (Valencia - El Palmar - El Perellonet)

L'actuació té per objecte l'ampliació de la xarxa d'itineraris ciclopeatonales que connecten València amb El Saler, fins al Palmar i el Perellonet. Per a això es construiran vies que prolonguen i connecten les ja existents en l'entorn Del Saler-La Devesa, i es crearan altres vies noves.

 

D'esta manera es donarà continuïtat fins al El Perellonet a l'itinerari ciclista existent en l'actualitat junt amb la carretera Del Saler, CV-500, així com la que discorre per l'interior del paratge La Devesa Del Saler. Simultàniament s'habilitarà també una via ciclista per a arribar fins a la pedania de El Palmar. Igualment, s'inclou en l'actuació la prolongació fins al Perellonet de la via cicle/de vianants actual que transcorre per la Devesa Del Saler, junt amb la franja litoral.

 

Per a la continuïtat al llarg de la carretera CV-500 es reduiran els carrils actuals de circulació, amb l'objecte d'aconseguir una banda lateral adequada per a la circulació ciclista. Es milloraran també les condicions per a l'encreuament dels fluxos de vianants a través de les dos Goles –de Pujol i El Perellonet- presents en l'àmbit d'actuació.

 

La inversió prevista és de 535.000 €, que es preveu executar en 2019-2020.